(Μαρ 24, 2024) Açıklamalar Read more...   |    (Νοε 25, 2023) Açıklamalar Read more...   |    (Νοε 23, 2023) Açıklamalar Read more...   |    (Νοε 22, 2023) Açıklamalar Read more...   |    (Οκτ 09, 2023) Açıklamalar Read more...   |   

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΧΑΝΣΚ


Οι σοσιαλιστικές Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ έχουν ξεκινήσει μια επίθεση, με την υποστήριξη της Ρωσίας, εναντίον της φασιστικής ουκρανικής κυβέρνησης και των φασιστικών πολιτοφυλακών για να ανακτήσουν το έδαφος που έχουν κλέψει οι φασίστες.

Περισσότερα: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΥΧΑΝΣΚ

Για την Εργατική Τάξη και τους Καταπιεσμένους Λαούς των Χωρών στα Πρόθυρα του Πολέμου!

Στην Ανατολική Μεσόγειο τα δάχτυλά τους στη σκανδάλη. Η περιοχή είναι στα πρόθυρα πολέμου και είναι αδύνατο να πει κανείς εκ των προτέρων πόσο πόλεμος αυτός θα επεκταθεί και ποιες χώρες θα εμπλακούν.

Αυτός είναι ένας πόλεμος λεηλασίας και κλοπής πόρων. Αυτός είναι ένας άδικος πόλεμος. Ο απώτερος στόχος όλων των μερών αυτού του πολέμου είναι να λεηλατήσουν τα υποθαλάσσια κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου. Το κυρίαρχο ζήτημα αυτού του πολέμου είναι το μέγεθος του μεριδίου, που κάθε χώρα θα αρπάξει από τη λεηλασία αυτή.

Περισσότερα: Για την Εργατική Τάξη και τους Καταπιεσμένους Λαούς των Χωρών στα Πρόθυρα του Πολέμου!

Ας Ενισχύσουμε Τον Κοινό Αγώνα Κατά του Ιμπεριαλισμού, του Καπιταλισμού, του Φασισμού, του Σιωνισμού και των Συντηρητικών Δυνάμεων!

Η εργατικη ταξη, οι εργαζόμενοι και οι καταπίεσμενοι λαοί που είναι θύματα καταπίεσης, εκμετάλλευσης και δουλείας εξεγείρονται σε όλον τον κόσμο κατά του ιμπεριαλισμού, του καπιταλισμού, του φασισμού και των συντηρητικών δυνάμεων και αγωνίζονται για την ελευθερία και την πλήρη απελευθέρωση. 

Ως αποτέλεσμα αυτού του αγώνα που αναπτύσσεται και εντείνεται, μια επαναστατική κατάσταση έχει διαμορφωθεί στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο λαός της Παλαιστίνης δίνει έναν ηρωικό αγώνα κατά του Σιωνισμού εδώ και δεκαετίες. Ο λαός του Κουρδιστάν και της Τουρkίας δίνει ένα διαρκή αγώνα εξίσου εδώ και δεκαετίες κατά του ιμπεριαλισμού, του φασισμού και του καπιταλισμού.

Οι επαναστατικές δυνάμεις και οι λαοί της Παλαιστίνης, του Κουρδιστάν και της Τουρκίας έχουν αποκτήσει μία πλούσια εμπειρία σε αυτό το μακροχρόνιο αγώνα. Αυτή η εμπειρία είναι το θεμέλιό μας στο δρόμο για τη νίκη. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μεταξύ των επαναστατικών δυνάμεων της Παλαιστίνης, του Κουρδιστάν και της Τουρκίας, εκδηλώθηκε ισχυρή διεθνής αλληλεγγύη. 

Περισσότερα: Ας Ενισχύσουμε Τον Κοινό Αγώνα Κατά του Ιμπεριαλισμού, του Καπιταλισμού, του Φασισμού, του...

Η Επαναστατικη Κυβερνηση της Βενεζουελας και ο Λαος θα Νικησουν

Οι ιμπεριαλιστες υπο την ηγεσια των Η.Π.Α. και των αντιδραστικων κρατων της Λατινικης Αμερικης εχουν ξεκινησει μια καινουρια επιθεση στη Βενεζουελα για την ανατροπη της επαναστατικης εξουσιας που προσανατολιζεται στο σοσιαλισμο.

Ανακοινωσαν με μεγαλη αλλαζονεια οτι η επαναστατικη κυβερνηση και ο προεδρος της Βενεζουελας Μαδουρο δεν αναγνωριζονται πια απο αυτους που εχουν την υποστηριξη απο τη μεγαλη πλειοψηφια του λαου της Βενεζουελας. Οι Ευρωπαιοι ιμπεριαλιστες πιανονται στην ουρα των Η.Π.Α., πετωντας το πεπλο της δημοκρατιας πισω απο το οποιο κρυβαν τα πρωσοπα τους.

Περισσότερα: Η Επαναστατικη Κυβερνηση της Βενεζουελας και ο Λαος θα Νικησουν

Το Πρόγραμμα Του TKEP/LENINIST

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ενώ ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής προλεταριοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, δημιουργεί παράλληλα και την επαναστατική δύναμη που θα τον καταργήσει.

Συνέπεια της συμπύκνωσης και της συγκέντρωσης του κεφαλαίου, της ανάπτυξης του διεθνούς εμπορίουκαι του μετασχηματισμού του σε ιμπεριαλισμό ως το τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού, ο καπιταλισμός καθίσταται διαδεδομένος και συμπυκνώνεται σε βάθος και σε εύρος. Ως αποτέλεσμα αυτού ο καπιταλισμός ωριμάζει τις προλεταριακές επαναστάσεις, ενώ εκπαιδεύει το προλεταριάτο που θα επιτύχει την επανάσταση μέσω των ίδιων του των μηχανισμών.

Περισσότερα: Το Πρόγραμμα Του TKEP/LENINIST

Main menu el-GR

Login Form