(Ιουν 10, 2019) Açıklamalar Read more...   |    (Δεκ 20, 2018) Açıklamalar Read more...   |    (Μάι 05, 2018) Açıklamalar Read more...   |    (Φεβ 23, 2018) Açıklamalar Read more...   |    (Ιαν 14, 2018) Açıklamalar Read more...   |   

Η Επαναστατικη Κυβερνηση της Βενεζουελας και ο Λαος θα Νικησουν

Οι ιμπεριαλιστες υπο την ηγεσια των Η.Π.Α. και των αντιδραστικων κρατων της Λατινικης Αμερικης εχουν ξεκινησει μια καινουρια επιθεση στη Βενεζουελα για την ανατροπη της επαναστατικης εξουσιας που προσανατολιζεται στο σοσιαλισμο.

Ανακοινωσαν με μεγαλη αλλαζονεια οτι η επαναστατικη κυβερνηση και ο προεδρος της Βενεζουελας Μαδουρο δεν αναγνωριζονται πια απο αυτους που εχουν την υποστηριξη απο τη μεγαλη πλειοψηφια του λαου της Βενεζουελας. Οι Ευρωπαιοι ιμπεριαλιστες πιανονται στην ουρα των Η.Π.Α., πετωντας το πεπλο της δημοκρατιας πισω απο το οποιο κρυβαν τα πρωσοπα τους.

Περισσότερα: Η Επαναστατικη Κυβερνηση της Βενεζουελας και ο Λαος θα Νικησουν

Το Πρόγραμμα Του TKEP/LENINIST

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Ενώ ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής προλεταριοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, δημιουργεί παράλληλα και την επαναστατική δύναμη που θα τον καταργήσει.

Συνέπεια της συμπύκνωσης και της συγκέντρωσης του κεφαλαίου, της ανάπτυξης του διεθνούς εμπορίουκαι του μετασχηματισμού του σε ιμπεριαλισμό ως το τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού, ο καπιταλισμός καθίσταται διαδεδομένος και συμπυκνώνεται σε βάθος και σε εύρος. Ως αποτέλεσμα αυτού ο καπιταλισμός ωριμάζει τις προλεταριακές επαναστάσεις, ενώ εκπαιδεύει το προλεταριάτο που θα επιτύχει την επανάσταση μέσω των ίδιων του των μηχανισμών.

Περισσότερα: Το Πρόγραμμα Του TKEP/LENINIST

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓKΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ

Σήμερα, η ιστορία της ανθρωπότητας έχει εισέλθει στην εποχή των μεγάλων ανατροπών. Ο ρυθμός των παγκόσμιων εξελίξεων είναι απίστευτος. Πρόκειται για μια περίοδο "σύντομης ιστορίας" στην οποία δέκα χρόνια εξέλιξης χωρούν τώρα σ' ενα μήνα, μια εβδομάδα ή ακόμα και κάποιες ημέρες. Σ' όλη τη γη μια καταιγίδα που φυσάει μετακινεί βίαια την ανθρωπότητα απ' τη μια ήπειρο στην αλλη, και από την μια χώρα στην αλλη.

Περισσότερα: ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ...

Main menu el-GR

Login Form